Matter of TASTE Catering

Matter of Taste Catering

Het inpandige cateringbedrijf Matter of Taste catering staat voor gastvrijheid, kwaliteit en sfeer. We werken met duurzame en eerlijke producten tegen een eerlijke prijs.

Uw evenement? Onze zorg! Of het om een zakelijk programma, een intiem diner of een gala voor duizenden gasten gaat, het team van Matter of Taste doet er alles aan om het u naar de zin te maken. Alles afgestemd op uw wensen. Alles met oog voor detail. En smaken verschillen. Daarom maken wij van iedere bijeenkomst een unieke belevenis.

Een unieke bijeenkomst vereist een unieke plek. Hiervoor staat niet alleen onze thuisbasis, het sfeervolle en historische West-Indisch Huis in Amsterdam, tot uw beschikking. U kunt kiezen uit een reeks uiteenlopende locaties binnen en buiten Amsterdam. Van klassiek en authentiek tot eigentijds en ultrahip: alles is mogelijk. En we komen net zo graag bij uw bedrijfspand langs, of bij u thuis.

Alles is mogelijk. En alles kan ánders. Een klassiek uitgeserveerd diner, of een trendy ‘walking dinner’ met live cooking? Een Moulin Rouge themafeest, of een Bling Bling avond? Een workshop bonbons maken of liever leren schermen? Vervoer per helikopter of huifkar? Dat laten we aan u over. Want alles is een kwestie van smaak. Uw smaak.

Hapjes, buffet, bbq, high tea, verjaardag, salades, diner, gala, vergadering, bruiloft; alles is mogelijk.

Kijk verder op: http://www.taste.nl