Vacature Chefkok

Chef kok (Fulltime)

NIEUWE CHEF KOK GEZOCHT.

Het West-Indisch Huis aan de Haarlemmerstraat in het centrum van Amsterdam is al jarenlang een geliefde evenementenlocatie. In de mooie, sfeervolle ruimtes kunnen bruiloften, vergaderingen, diners en feesten gehouden worden. Ook externe catering is een mogelijkheid en wordt vanuit onze thuisbasis verzorgd onder de naam Matter of Taste.

Café Nieuw Amsterdam opende op 22 oktober 2019 de deuren en is nu een belangrijk onderdeel van Het West-Indisch Huis. Het is een gezellige en heerlijke plek om te komen lunchen, borrelen en/of dineren. Binnen is ruimte voor 80 gasten, daarnaast is er aan de voorzijde een terras en aan de achterzijde een mooie binnentuin waar we gebruik van maken.

Waar zijn wij naar op zoek?

Voor het café restaurant zijn wij nu op zoek naar een ervaren chef kok met een voorliefde voor de Frans georiënteerde keuken. Wij zoeken iemand voor de lange termijn die voor stabiliteit gaat zorgen in de keuken. Je stelt samen met ons de menu’s en je keukenteam samen. Je werkt met passie, bent creatief en communicatief sterk. Je hebt oog voor kwaliteit en houdt je aan de HACCP richtlijnen. Ten alle tijden bewaar je  het  overzicht en je hebt  ruime werkervaring als chef.

Wij vragen:

  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring

  • Kennis van inkoop, calculeren en marges

  • Leidinggevende capaciteiten

  • Ervaring met banqueting is een pré

Wat bieden wij?

Een veelzijdige baan met de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en een goed salaris.

Een dynamische en uitdagende werkplek met een enthousiast en professioneel team. Voldoende ruimte voor je creatieve passie voor eten en bij gebleken geschiktheid een functie als head chef voor onze interne en externe catering met Matter of Taste vanuit Het West-Indisch Huis.

De eerste prioriteit zal liggen bij Café Nieuw Amsterdam, maar als de ambitie en de klik er is, zijn er ook zeker mogelijkheden om mee te denken en te werken op het gebied van events. Ervaring in dit gebied is dus een pre, maar geen must.

Geïnteresseerd? Leuk om te horen! Stuur snel jouw CV en motivatiebrief naar werken@CafeNieuwAmsterdam.nl. Wie weet tot snel ziens!