Vacature: Shiftleader

Vacature Shiftleader
Is het aansturen van medewerkers en het geven van het goede voorbeeld echt iets voor jou? Wordt dan onze nieuwe shiftleader van Café Nieuw Amsterdam!

Als shiftleader ben je het aanspreekpunt voor de gasten, personeel en keuken en je rapporteert aan de bedrijfsleiders. Een zeer uitdagende functie waar alle aspecten van horeca (gastvrijheid), maar ook aansturen aan bod komt. Je draagt zorg voor het openen en sluiten van de zaak. Bij afwezigheid van de manager geef je leiding aan het team en draag je zorg voor het bewaken van de kwaliteit en de uitvoering hiervan.

Bij Café Nieuw Amsterdam ben je aan het juiste adres voor heerlijke Franse brasserie en andere favorieten. Het monumentale pand is 1,5 jaar geleden overgenomen. De locatie biedt ruime vergaderzalen, sublieme catering (a matter of TASTE catering), een café – restaurant (Café Nieuw Amsterdam) en bovenal een bijzondere omgeving voor uiteenlopende evenementen. Café Nieuw Amsterdam is waar vrienden samenkomen voor een goed diner & gezellige borrel!

Wat vragen we van jou:
● Creativiteit en ervaring
● Enthousiasme
● Goede leidinggevende vaardigheden
● Goede Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid
● Goede communicatieve vaardigheden
● Goede sociale vaardigheden
● Stressbestendig
● Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?
● Je bent flexibel en je geeft vol gas, geen 9 tot 5 mentaliteit
● Je bent een enthousiast en een energiek persoon
● Jij hebt een pro-actieve houding, je bent direct en communicatief vaardig.
● Jij hebt relevante werkervaring binnen de horeca-branche als leidinggevende.
● Je bent gastgericht en streeft naar uitmuntende service en kwaliteit.
● Je hebt leidinggevende ervaring
● Je draagt zorg voor de look en feel van het restaurant en de kwaliteit van de service

Wij bieden:
De mogelijkheid om je altijd door te ontwikkelen in een jong dynamisch groeiend bedrijf met een goed salaris. Een fulltime contract van 38 uur en een ongelofelijke gezellig werksfeer in het leukste restaurant van Amsterdam!

Geïnteresseerd? Leuk om te horen! Stuur snel jouw CV en motivatiebrief naar werken@CafeNieuwAmsterdam.nl. Wie weet tot snel ziens!